Over ons

DO-WA Trailers

De hedendaagse weg transportmiddelenindustrie wordt gedreven door hogere productiviteit en winstmarges. Dit betekent soms dat kwaliteit en individualiteit worden verwaarloosd. 

Eén bedrijf behoudt echter zijn welverdiende reputatie voor aandacht voor detail en opbouwkwaliteit. Welkom bij DO-WA Trailers, de thuisbasis van gespecialiseerde transportmiddelen in Nederland.DO-WA Trailers ontwerpt en bouwt al meer dan 20 jaar gespecialiseerd transportmaterieel voor de Europese zware transportindustrie. We doen dagelijks een beroep op onze reputatie op het gebied van innovatieve oplossingen voor het op maat bouwen van de beste  transportmiddelen in Europa. We hebben de ervaring en expertise om te voldoen aan bijna elke behoefte in de zware transportsector, van reserveonderdelen en opbouw, reparaties en modificaties tot de productie van straatklare bandlossers, kippers en afdeksystemen.

DO-WA Trailers heeft twee stijlen en meerdere configuraties in bandlossers ontwikkeld. Constructie in standaard staal of als optie in  aluminium of zelfs lichtgewicht kunststof. Bij DO-WA Trailers zijn we trots op onze producten. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit van elke transportoplossing die wij onze klanten bieden.